Реч за представяне на нова видео игра

by admin on 22.10.2023

Скъпи гости,
За нас е удоволствие да Ви представим нашия най-нов продукт – интерактивната игра “Играй и опознай България”.
От дълго време аз и моят екип искахме да направим нещо иновативно, малко по-нестандартно и различно от останалите проекти, с които се занимава нашата компания.
С колегите ми искахме да се откроим сред останалите фирми в бранша и да предоставим на малки и големи възможността да се потопят в атмосферата на родната природа и да научат нещо повече за нея.
По този начин се роди и идеята за нашия нов проект. Сигурна съм, че всички имаме от онези малки магнитчета или ключодържатели, купени от някоя екскурзия, които красят вратата на хладилника или стоят на някой рафт. Тази импровизирана “колекция” е сравнително богата в домовете на някои хора, но повечето от нас дори не подозираме колко скромна част от нея притежаваме.
Реализацията на този проект ни отне по-дълго от очакваното, но в крайна сметка мисля, че крайният продукт си заслужаваше усилената работа.
На първо място искам да изкажа благодарност към нашите партньори, които ни позволиха да използваме техните дигитални карти за нашата игра. Благодарение на тях, този проект стана реалност.
Благодаря и на нашите спонсори, които повярваха в нас и подкрепиха проекта ни, както и на Министерството на туризма, които също застанаха зад нашата инициатива.
Надяваме се да оправдаем вашето доверие и да докажем, че игрите могат да са едновременно забавни и полезни.
© Валерия Андреева, студент 3 курс, специалност „Европеистика“, учебна дисциплина „Презентационни и комуникационни умения“ при проф. дн Иванка Мавродиева
© Онлайн справочник по реторика
Цитирането и позоваването на Онлайн справочника и на автора на текста на речта е задължително

Leave a Comment

Previous post:

Next post: