Благодарствена реч на награден фотограф

by admin on 18.01.2021

Благодарствена реч на награден фотограф
Оратор: Фотограф, произнася реч по време на ежегодни награди за фотографското изкуство
Ситуация: Получаване на отличие в категория „Най-добър фотограф“ по време на културно събитие или събитие, свързано с връчване на награди
Аудитория: Жури, колеги фотографи, гости и близки
Цел: изразяване на благодарност за полученото отличие

Здравейте на всички!
Благодаря на международното жури за честта да получа наградата за „Най-добър фотограф на 2021 година“! Това е огромно отличие, което ме кара да се чувствам искрено поласкана. Онези от вас, които ме познават, знаят колко силно съм привлечена от улавянето на момента, запечатвайки го за вечността. В този случай дори и най-съвършеният обектив няма да може да улови красотата на този миг, за да го продължи вечно. Този магичен, прекрасен, неповторим момент.
Вероятно усещате вълнението в гласа ми, което е предизвикано от възможността да застана днес, тук, пред вас, с наградата в ръце. Макар че на нея пише моето име, заслугата далеч не е изцяло моя.
Благодаря на семейството ми за това, че през всички тези години на търсене и намиране, на върхове и спадове ме караха да се чувствам подкрепяна, безусловно подкрепяната от вас. Безкрайно съм щастлива, че любимите ми хора са днес тук в залата заедно с нас.
Огромно благодаря на приятелите ми, които ме поддържаха и които не спираха да вярват в моя успех, дори когато аз самата силно се съмнявах в себе си на моменти.
Вярвам в поговорката „Една снимката казва 1000 думи едновременно“.
Благодаря ви, че уважихте всички истории, които имах късмета да разкажа чрез тази моя страст!
© Ани Мангърова, студент магистър в НАТФИЗ
© Онлайн справочник по реторика
Цитирането и позоваването на автора и на Онлайн справочника по реторика е задължително

Leave a Comment

Previous post:

Next post: