Реч при представяне на софтуерно приложение от изпълнителен директор

by admin on 08.03.2021

Реч при представяне на софтуерно приложение от изпълнителен директор

Речта съдържа продуктово представяне по време на бизнес събитие: изложение с демонстрация на продукти, предназначени за клиенти. Аудиторията: потенциални клиенти и представители на сектора.
Здравейте. Аз съм Наташа и съм изпълнителен директор на ‘Cardbox’. Много се радвам, че именно аз съм човекът, който ви представи нашия продукт. Това е продукт, по който нашия екип работи почти половин година, за да бъде постигната оптимална ефективност и сигурност за нашите клиенти.
И така нека преминем към важния въпрос, а именно:
Какво всъщност представлява CardBox?
Сигурен съм, че ако в този момент всеки от вас посегне към портмонето си и го отвори, вътре ще намери поне десетина карти – кредитна, лична, за градски транспорт, за намаления и отстъпки в различни заведения, за събиране на точки и какви ли още не. Доста е неудобно, когато си на касата в магазина и трябва да намериш точно онази карта, която ти трябва. Но разбира се тя е последната, която ръката ви ще хване поради лошия ви късмет. И така вие вече изгубихте поне 5 минути в търсене на точно определената карта. Вместо да запълните времето си с нещо една идея по-смислено.
И така, ние от CardBox слагаме край на досадното търсене. Нашият екип създаде иновативно приложение, което събира всичките ви карти на едно място. Място, което ние наричаме вашата лична кутийка с карти. Към нашето приложение са се абонирали всички големи вериги магазини. Ако вие свалите приложението, ще можете да добавите вашите сегашни карти към него, а също ще можете и да добавите някои други нови, но също полезни за вашето ежедневие, за които до сега не сте имали и представа. Приложението ни е достъпно за магазините на Apple и Google – тоест всеки модерен човек може да се възползва от него. То не е предвидено само към млади хора, а към всички, които ценят сигурността и удобството.
Като казахме сигурност бих искал да подчертая, че всяка лична информация и карта е строго конфиденциална и дори колегите от IT отдела няма да имат достъп до нея. Важно е да знаете, че когато предоставяте лични данни към нас, те остават само ваши. Сигурността е гарантирана.
Бих искал да благодаря на всички, които застанаха зад тази идея.
Благодаря на Андреа Андреева, която дойде при мен и за първи път пося семето, но не на съмнението. Тя пося семето на началото на един доста сложен, но и в същото време интересен и значим път.
Благодаря и на Боби Петков, който стои на чело на development отдела. Той е човекът, който отговаря за най-важните неща – от креативния дизайн на приложението до сигурността.
Днес приложението е факт благодарение на много хора. И аз със сигурност не съм способен да спомена всички тях. Но не мога да пропусна огромният принос на банка Х, която е наш основен партньор и която финансира проекта.
Благодаря ви колеги.
Сега искам да обърна внимание и на инициативата, зад която ние заставаме. Това е използването на възможно най-малко пластмаса. Освен удобството, което CardBox предоставя, то също така е и един блестящ пример за това как е възможно с нещо толкова простичко да допринесем и да докажем, че ако искаме да използваме по-малко пластмаса можем. Ние направихме проучване и доказахме, че приложението ще спести 500 кг пластмаса годишно, което за нас е най-голямото постижение.
За финаля бих искал да благодаря и на всички вас, които ще се доверите на нашата кауза и ще я направите и ваша.

©Наташа Юсева ФЖМК; ВО; курс 2, дисциплина „Публична реч“ при проф. Мавродиева
©Онлайн справочник по реторика
Цитирането на автора и на Онлайн справочника по реторика е задължително.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: